top of page

Rólunk

A 3CO megkülönböztető képességei

A 3CO munkatársai az elmúlt években több projekt keretében támogatták több nagyvállalat IT, üzleti és stratégiai területeinek hatékonyság javítási és átalakítási törekvéseit, fontos számunkra a megbízó szakértőivel és kollégáival történő rugalmas és hatékony együttműködés, ami sikerre vitte eddigi projektjeinket.

Bizonyított BPR és folyamattervezési módszertan

Bizonyítottan bevált, testre szabható módszertanunk garantálja, hogy a projekt céljait kiszolgáló informatikai megoldáshoz kapcsolódó üzleti követelményeket a csapat hatékonyan tudja felmérni és az azt támogató üzleti folyamatokat megtervezni a támogató képességek maximális kiaknázásával.

Egyedülálló technológiai ismeretek

A 3CO kiemelkedő, egy nagyvállalat egészét működtető és támogató, az informatika különböző területeit felölelő (Workflow, CRM, Online, Dokumentumkezelő) tanácsadási kompetenciával. Munkatársaink több tucat, a témában releváns projekt sikeréhez járultak már hozzá szakértelmükkel a stratégia és koncepció kialakításától, a folyamatok, üzleti területek, IT rendszerek és működések felmérésén és megtervezésén keresztül egészen a bevezetést kísérő változásmenedzsmentig.

Tapasztaltak vagyunk a vezető megoldások (ATG, Oracle BPM, Siebel CRM, stb.) bevezetésében, azok előnyeinek hatékony alkalmazásban, legyen szó akár online működésről, igénykezelésről, vagy ügyfélkezelési rendszerek támogatásáról.

bottom of page